Info

Algemene informatie

Wij werken strikt volgens de richtlijnen van de GG & GD om de kwaliteit en hygiëne van zowel onze klanten als onze tattoo artists te waarborgen. Iedere klant wordt bij ons behandeld met steriel verpakte naalden en naaldhouders, nieuwe inkt, schone handschoenen, enz. Naalden en inkt worden éénmalig gebruikt: Overige instrumenten die tijdens de behandeling zijn gebruikt worden daarna grondig schoongemaakt in een ultrasonische reinigingsbak en vervolgens verpakt gesteriliseerd in een autoclaafsterilisator.

Wij hebben een zeer ruime keuze aan tattoo designs in alle soorten, maten en stijlen die we, indien nodig, ook aan kunnen passen aan de wensen van onze klanten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een zelf ontworpen tattoo te laten zetten, mits het ontwerp is uitgewerkt in een duidelijke tekening met een minimale lijndikte van 1 millimeter.

  • Wij zetten geen tattoos bij klanten die onder invloed zijn van alcohol en/of drugs.
  • Wij zetten geen tattoos in het gezicht en op geslachtsdelen.
  • Wij zetten ook geen tattoos op vingers.
  • Wij zetten geen tattoos bij personen onder de 16 jaar oud. Neem, om twijfel te voorkomen, altijd een geldig identificatiebewijs mee.
  • Bij ons kun je helaas NIET pinnen.

Wij zijn in het bezit van een officiële tattoo vergunning, verleend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Prijzen

Omdat iedere tattoo anders is variëren onze prijzen en zijn deze per ontwerp verschillend. Wij kunnen klanten dan ook geen prijsinschatting geven zonder het desbetreffende ontwerp eerst te hebben gezien. Vanwege onze hygiënische handelingen hanteren wij een minimumprijs. Voor grote tattoos, (die in meerdere sessies gezet moeten worden), rekenen wij een uurtarief. Dit geldt overigens alleen voor sessies van minstens drie uur per keer.

Laat jezelf overigens niet beïnvloeden door zogenaamde specialisten die een goedkoper uurtarief vragen. Vaak hebben ze minstens twee keer zoveel tijd nodig voor het zetten van dezelfde tatoeage waardoor je uiteindelijk alsnog veel duurder uit bent. Daarnaast is de kans groot dat je bij deze experts dan later ook nog vele malen terug moet komen om de hele handel bij te werken.

Pas dus heel goed op waar je gaat zitten….. Tattoos zijn voor de rest van je leven!!!

Wij maken GEEN schetsen en/of ontwerpen om te mailen. Tatoeages zijn voor het leven en daarom vinden wij het iets te belangrijk en te persoonlijk om via e-mail of Facebook af te handelen. Neem daarom alsjeblieft gewoon de tijd en moeite om even bij ons langs te komen om je wensen “persoonlijk” te bespreken. Pas dan maken we een afspraak en gaan we voor de volle 100% aan je tattoo beginnen! Vragen over wat een tattoo kost zullen via de telefoon, e-mail en social media dus NIET worden beantwoord!!!

Openingstijden en afspraken

De openingstijden van de Magic Tattoo Studio zijn als volgt:

Maandag:12:00 – 19:00 uur
Dinsdag:12:00 – 19:00 uur
Woensdag:12:00 – 19:00 uur
Donderdag:12:00 – 19:00 uur
Vrijdag:12:00 – 19:00 uur
Zaterdag:12:00 – 19:00 uur
Zondag:Gesloten

Vaak kun je bij ons zonder afspraak binnen lopen voor kleine tatoeages. Voor grotere tatoeages is meer tijd en voorbereiding nodig waardoor het verstandig is om een afspraak te maken. Hou rekening met eventuele wachttijden!

Voor het maken van een afspraak vragen we echter een aanbetaling van € 50,- die na de behandeling met de totaalprijs verrekend zal worden. Let op! Dit bedrag kan niet worden terug gevorderd en is alleen inwisselbaar voor een cadeaubon!

Het is NIET mogelijk om een afspraak te maken via de telefoon, e-mail en social media!