Artists

Dick de Wit

Dick de Wit is de oprichter en eigenaar van de Utrechtse Magic Tattoo Studio. Met ruim 35 jaar ervaring kent hij alle kneepjes van het vak en met zijn motto “vriendelijkheid en kwaliteit staan altijd op nummer één” is hij een van de meest vooruitstrevende kunstenaars binnen de moderne tatoeagekunst en inmiddels een begrip in Nederland. Hoewel hij wat druk kan overkomen, is dat meteen verdwenen zodra hij begint met het zetten van een tattoo. Uiterste concentratie en inspanning zorgen er voor dat elke tatoeage een waar kunstwerk wordt. Dick is Heer en Meester is vele stijlen maar doet het liefst Old-School Tattoos en Japans. Op Tribal werk na, (hij doet dus GÉÉN Tribal), is verder niets bij hem onmogelijk. Dick werkt NIET op woensdag.

Volg Dick op

Natalie de Wit – Huisman

Natalie is een allround tatoeëerder uit Utrecht. Vooral black & grey en old school werk vindt zij leuk om te doen. Voor een hoop toffe projecten kun je dus bij haar terecht!

Neem een kijkje op haar instagram portfolio om een indruk te krijgen van haar werk of wandel binnen om je idee te bespreken. Zij werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Volg Natalie op

Jeroen Gardenier

Jeroen is een all-round tatoeëerder en heer en meester in traditionele tattoos met een eigen twist. Deze stijl vind hij dan ook het allermooist om te doen. Vol in de kleur of zwart- grijs, zeg het maar! Zijn werk spreekt voor zich. Voor fineline tattoos ben je ook aan het juiste adres bij Jeroen! Hij is in de shop te vinden op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Volg Jeroen op

Samuel Connely

Sammy komt uit San Diego en is een echte allround tatoeëerder met meer dan 20 jaar ervaring. Voor bijna alle stijlen kun je bij deze duizendpoot terecht!

Old school, tribal, minimalistisch, script… hij weet zijn eigen speciale draai eraan te geven en maakt jou blij met een plaatje voor de rest van je leven!

Wandel gezellig binnen en bespreek je ideeën met hem!   

Volg Sammy op

Marcio Sena

Voor de uit Brazilië afkomstige Marcio is niets te gek. Hij heeft over de hele wereld in vele beroemde shops gewerkt zit al 20 jaar in het vak. 

Hij is vooral in z’n element als je hem z’n ding laat doen en hem wat creatieve vrijheid geeft. Grote oriental geïnspireerde projecten als rugstukken en sleeves en dergelijke is waar hij warm van wordt. 

Hij tekent ze zo op je huid en maakt er een waar meesterwerk van. 

Of je nou van kleur of zwart grijs houdt.. kom langs om over je idee te brainstormen met Marcio!    

Volg Marcio op