Artists

Dick de Wit

Dick de Wit is de oprichter en eigenaar van de Utrechtse Magic Tattoo Studio. Met ruim 35 jaar ervaring kent hij alle kneepjes van het vak en met zijn motto “vriendelijkheid en kwaliteit staan altijd op nummer één” is hij een van de meest vooruitstrevende kunstenaars binnen de moderne tatoeagekunst en inmiddels een begrip in Nederland. Hoewel hij wat druk kan overkomen, is dat meteen verdwenen zodra hij begint met het zetten van een tattoo. Uiterste concentratie en inspanning zorgen er voor dat elke tatoeage een waar kunstwerk wordt. Dick is Heer en Meester is vele stijlen maar doet het liefst Old-School Tattoos en Japans. Op Tribal werk na, (hij doet dus GÉÉN Tribal), is verder niets bij hem onmogelijk. Dick werkt NIET op woensdag.

Volg Dick op

 

Natalie de Wit – Huisman

Natalie is vaak het eerste aanspreekpunt en regelt verder alle zaken in-en rond de shop. Vooral voor old school en minimalistische tattoos kun je bij haar terecht maar ook andere stijlen vind zij leuk om te doen. Neem een kijkje op haar instagram portfolio om een indruk te krijgen van haar werk. Zij werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Volg Natalie op

 

Jeroen Gardenier

Jeroen is een all-round tatoeëerder en heer en meester in traditionele tattoos met een eigen twist. Deze stijl vind hij dan ook het allermooist om te doen. Vol in de kleur of zwart- grijs, zeg het maar! Zijn werk spreekt voor zich. Jeroen kun je bij ons vinden op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Volg Jeroen op

 

Wesley Bekkers

Wesley brengt iedere vrijdag een stukje Brabantse gezelligheid met zich mee naar Utrecht. Hij is all-round tatoeëerder maar heeft zich gespecialiseerd in de neo-traditionele stijl.

Volg Wesley op