Choose language:


Dick de Wit

Dick de Wit is de oprichter en eigenaar van de Utrechtse Magic Tattoo Studio. Met ruim 35 jaar ervaring kent hij alle kneepjes van het vak en met zijn motto “vriendelijkheid en kwaliteit staan altijd op nummer één” is hij een van de meest vooruitstrevende kunstenaars binnen de moderne tatoeagekunst en inmiddels een begrip in Nederland. Hoewel hij wat druk kan overkomen, is dat meteen verdwenen zodra hij begint met het zetten van een tattoo. Uiterste concentratie en inspanning zorgen er voor dat elke tatoeage een waar kunstwerk wordt. Dick is Heer en Meester is vele stijlen maar doet het liefst Japans en Old-School Tattoos. Op Tribal werk na, (hij doet dus GÉÉN Tribal), is verder niets bij hem onmogelijk. Dick werkt NIET op woensdag. U kunt hem vinden/volgen op Facebook: https://www.facebook.com/dickdewit1965 en op Instagram: https://www.instagram.com/dickdewit_magictattoo

Anthony van Eerten

Anthony is een all-round tatoeëerder uit Deventer en heeft zich gespecialiseerd in realistische tattoos. Naast realistisch kun je bij hem ook terecht voor dotwork en neo-traditional.

Volg Anthony op: https://www.instagram.com/ants_tattoo

 

Bryan Beunk

Bryan is een creatieve duizendpoot. Hij werkt bij diverse tattooshops in Nederland en Duitsland. Bij ons kun je hem iedere maandag vinden. Ook is hij een van de organisatoren van de Lost Boys Tattoo Expo die iedere 2 jaar in Deventer plaats vindt.

Volg Bryan op: https://www.instagram.com/zevenink

 

Natalie de Wit – Huisman

Natalie is vaak het eerste aanspreekpunt. Zij is leerling- tatoeëerder en regelt verder alle zaken in-en rond de shop.

Volg Natalie op: https://www.instagram.com/naatje_magictattoo

 

Riccardo Koopmans

Volg Riccardo op: https://www.instagram.com/riccardokoopmans

 

Wesley Bekkers

Volg Wesley op: https://www.instagram.com/scumbekkers